HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

December és karácsony időszak - téma a per beadása időben külföldről!

2018. december 06. 16:02 - ügyfél érdekvédelem

 

A téma lehet a per beadása karácsony előtt az év vége, a rendezetlen probléma léte, vagy nem léte!

 

 

A külföldön élő magyar emberek december elején már a hazarepülés időpontját tervezik, az ár mérlegelését végzik!

 

December a külföldön dolgozó emberek számára, a külföldön élő magyar ember számára a rokonok látogatása, a család  egészének találkozása hónapja. Ez a mai trend!

Azonban számolnia kell a magyar állampolgároknak azzal, hogy a Magyarországon lévő ügyintézés halmozódik december hóra, tornyosul az év végére! (Nyaraló utáni adó, megkezdett adásvétel ügyintézése, végrehajtói ügyek, rokoni és házastársi viták stb.)

 

Ma a per elindítása, a peres kereset beadása önállóan megoldható, vagy ügyvédi tanácsokkal jobban megfontolható, mint a 2018 év első felében.    Gondolja át hogy áll az ügye, mely Önnek fontos?!

 

December hónapban a külföldről Magyarországon szándékozott per beadása, per elindítása már ismeri a tárgyév bírósági esetenkénti gyakorlatát, tárgyalótermi kommunikációs eseteit, a bíróságon kívüli TFKKE tényorientált kommunikáció eredményeit!

 

 

Ha Önnek fontos saját ügye, a költségek! Hívjon bennünket bárhonnan, és kérjen időpontot!

 

 

Magyar embereknek fontos információk, ha külföldön élnek, Európa országaiban dolgoznak és problémás helyzetben vannak, problémás ügyük van odahaza!

 

 

Emberi ügyek ma sokrétűek, bonyolultak, a problémás ügyek száma gyakoribb, mint évtizedekkel ezelőtt.

Ennek oka a perrendtartás, az eljárások olyan felgyorsított szabályai, melyek Magyarországon élve sem utolérhetőek az emberek számára a szükséges időszakokban rendelkezésre álló ügyvédi kapacitások és más szolgáltatások kapacitásai pl. könyvelő kapacitások mellett.

 

Piaci  évtizedes tapasztalat a munkánk során, hogy az ünnepek előtt érdemes a következő lépéseket megtenni a külföldön dolgozóknak:

 

-1 héttel hosszabb és már december elejétől megvalósított hazautazás. ( Tudni érdemes, hogy a december utolsó két hetében a pesties városi közvélekedés szerint “a fű sem mozdul…..a hivatalok, bíróságok környékén….!”)     Szerintünk vidéken is hasonló a helyzet Karácsony előtt, Karácsony után.

 

Családi ingatlanok tulajdoni lapját minden ingatlanra érdemes december első napjaiban kikérni! (Sok meglepetés lehet a terhek oldalon, vagy más bejegyzések stb.)

Ügyfélszolgálat a magyar állampolgárok számára!

 

-Problémás ügy, rokonokkal örökség miatti vita, követelések eseteivel lehetőleg még most, a tárgyévben érdemes foglalkozni!  (Fontos a határidők kérdése, a megvalósuló TFKKE kommunikáció kérdése, az előkészítések kérdése stb.)

 

-Felmerülhet a már jogerőre emelkedett (meg nem kapott hivatalos levelek ügyei) küldeményeknél a kézbesítés vélelmének megdöntése igénye!

 

Per beadása, per elindítása lehetséges önállóan az emberek életében, vagy ügyvéddel kiegészülve – azonban a szakkérdések megválaszolása, szakértői munkák időben elvégzése alig megkerülhető, máskor meg az időben elvégzett szakértői munkák után a másik fél elfogadja az érvelést per nélkül is!

 

-Kereset beadása ma bírósági nyomtatványokon történik, melyhez hasznos az informatikai segítség a külföldről per elindítását tervezőnek. (Idő hiánya, kész elképzelések, de informatikai tudás hiánya ilyen okok stb.)

 

 

Bírósági per elkerülhető, a már beadott keresettel indult per kiváltható lehet.Önállóan beadott per szakértői szakvéleményeken is múlhat sikerességében

 

 

December legyen a külföldről hazaérkező magyar emberek jó megoldásainak hónapja!

Az idő ára egy hosszan halasztott, vagy rosszul elindult esetnél mindig magas lesz!

 

 

Sokan dolgoznak magyarok külföldön gyárakban, üzletekben, önálló vállalkozásoknál. (Boltok, műhelyek, üzemek,mezőgazdaság stb.)

Ne hagyja senki sem a Magyarországon bekövetkezett sérelmeit, vagy lehetséges érdekeit , emberi méltóság csorbulását magyar emberként annyiban!

 

Számukra, külföldről hazaérkezők számára  minden útmutató az érdekvédelmükhöz fontos információ!

Idegennyelven beszélő kollégáink (angol, német, spanyol stb.) több szakterület munkájával (Orvos – mérnökök – ügyvédek- földmérők – közgazdászok stb.) adnak támogatást a jobb információhoz.

 

A formanyomtatvány informatikai kezelése nálunk informatikai szakmai tapasztalatokkal biztosított!

 

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu


Sokan halasztották saját családi ügyük intézését december elejére
 az ünnepek előtti időszakra!

 

Ügyfélfogadásunkat a Londonból, Németországból, Svédországból hazatérő magyar emberek időrendjéhez, napi gyakorlatához igazítottuk Budapest belvárosában!

 

Adja tovább információinkat és elérhetőségünket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása