HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

Per a téma: 2018 december, embereknek az elhanyagolt ügy idő ára magas lesz!

2018. december 14. 06:13 - ügyfél érdekvédelem

 

Hogy áll a saját ügye?  Problémából ügy karácsony előtt?!

 

 

Milyen a per trend az ügyfél oldaláról szerzett tapasztalatok szerint? Mennyi a per ár manapság az e-perek idején?              Fontos kérdések karácsony előtt az emberek életében!

 

Akár per előtt külföldről, akár per előtt vidékről jelentkeznek hozzánk – mindig hangsúlyozzuk, hogy az otthon megőrzése, otthon védelme, emberi méltóság az emberek ügyei közben számunkra fontos!

 

Az otthon minden magyar embernek fontos. A közös otthon a házasság, élettársi kapcsolat egyik tartóoszlopa!

Emberek számára jó információ, a felesleges pertevékenységet elkerülő út felé vezető információ a mai Magyarországon!

 

Megbízható ügyfélfogadással állunk az emberek rendelkezésére! Ügy ne legyen mindenáron durva és rossz per magas költséggel!

 

Sokan vannak magyarok külföldön, hogy a magyarországi otthon védelmében keressenek pénzt – adósságra, ügyvédre, bírósági illetékre stb.

Talán a forintosított devizahitelek miatti végveszély az otthon legnagyobb kockázata az emberek életében, de a rossz és durva válás szintén dobogós helyen áll!

 

 

December az emberek számára a problémák lezárása, esetlegesen ügy elindítása időszak!

 

 

Ausztriában élők, Németországban dolgozók számára az otthon körüli jogvita megoldása ugyanolyan fontos érzelmileg, mint az otthonban szorongó családtagjaik számára.  (Per beadása decemberben a hazaérkezés stressz után nem számít ritka jelenségnek)

 

 

Londonból, Berlinből, Bécsből a telefonok sok szorongást, sok aggodalmat továbbítanak az otthonokat érintő bírósági ügyek, jogviták miatt!

Gyárakban dolgozók, pékek, szállodában dolgozók, szociális dolgozók, kamionosok, futárok mesélik el a pénzgyűjtő szerény életvitelüket Németországban, Londonban, hogy a család otthona megmaradjon, az otthoni jogvita jól záruljon le.

 

Számukra nagyon fontos információ, hogy 2018. január 01-től nagyot változott a perrendtartás, vele az otthon vitáiban beálló bírósági per!

 

A megváltozott per szabályai miatt több és hosszabb a papíron, illetve elektronikusan való levelezés a bírósággal, feltehetően lassabban kerülnek kitűzésre az első tárgyalások!          Gondolkodjon el, most hogy áll az ügy, amely fontos Önnek?!

 

Jogkereső emberek a vita előtt gondolkodásra kényszerülnek! Per előtt és per alatt várjuk időben!

 

 

Ez minden otthon miatt vitába került ember számára valós és fontos mérlegelést kíván meg!           Otthoni ügy, fontos ügy!

 

Megbízható irodaként, megbízható szolgáltatással, megbízható ügyfélfogadással várjuk a magyar állampolgárokat 2018 év végén!

 

 

Vidéken élők számára, Európában dolgozók és ott élők számárameghosszabbított ünnepek előtti nyitvatartás, megbízható ügyfélszolgálat rendelkezésükre nálunk!

 

Hívja bejelentkezéshez a 06/302-164-102 ügyfélszámot munkaidőben 9h-17h között!

 

2018 év vége gyorsan megérkezik, a problémákkal legkésőbb december 19.-ig érdemes megérkezni kollégáinkhoz! (Útmutatás, konzultáció, postai idők, iratok beszerzése stb.)

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása