HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

A téma a per, ha baj van! Per 2019, bírósági per elindítása!

2018. december 21. 06:36 - ügyfél érdekvédelem

A téma a per, az idő és a per ára! Per alatt is szabad gondolkodni!

 

Ember a bíróságon! Rossz adásvételek, ingatlanosok magatartása – Per 2019!

 

 

Hogy kerül a magyar állampolgár, hétköznapibban az ember a bíróságra?    Pereskedés 2019 az idő és a pénz számít - ez a téma nálunk!

Vita és per könnyen okoz kiadásokat, veszteségeket.     Ha  per van, a jó viszony véget ér a felek között!

 

Sok esetben úgy, hogy bizalommal van egy ingatlan adásvételnél, vagy nem dokumentálja a kivitelezővel azt, hogy miről is állapodtak meg!?

Egyre több az olyan jellegű panasz, ahol a joggal való visszaélés szándékos példái kerülnek elő a panaszok közben! (Munkahelyi ügyek, ingatlan adásvételek nyilatkozatai, szerződések esetei stb.)

 

Per 2019 évben már ismert szabályok és gyakorlat mellett - Az idő ára magas, keresse ügyfélszolgálatunkat!

 

 

time-750324_640[1]

Számoljon 2019 évben is a pereskedés jelentős kiadásaival!       Károk és eseti kockázatok csökkenthetőek!

 

 

A joggal való visszaélés, másként rendeltetésellenes joggyakorlás az ingatlanpiac robbanásával, az ingatlanok körüli értékek növekedésével erősebben tapasztalható.   Per alatt számos addig nem ismert ingatlanos trükkre fény derülhet.

 

 

Ember a bíróságon nincs könnyű helyzetben, ha a joggal való visszaéléssel kell szembenéznie!

 

A téma kényes az idő és a per ár viszonyában!

 

 

Munkaügyi viták egyik súlyos gondja a joggal való visszaélés, de az ilyen szándékos magatartás megjelenik más jogvitákban.  Jellemzője az egyik fél tudatos, szándékos magatartása.

 

Joggal való visszaélést a törvény tiltja, azonban az ilyen esetek szándékos jellege miatt a pereket kiváltó megállapodások is számos ügyben segíthetnek.

 

 

Az új Ptk. a joggal való visszaélés tilalmát fogalmazza meg, azonban az ember a bíróságon eltérő bírói gyakorlatokkal találja szemben magát, ha odáig kerül az ügye. (Pl. FMH esetek, szerződésekhez tartozó nyilatkozatok vitái stb.)

 

Joggal való visszaélés eseteinek jelentős része nyereségszerző szándékú, vagy személyes indíttatású.  Ezt a régi Ptk. hangsúlyosan kiemelte.

Ilyen természetű ügyekben irodánknál a panasz megbeszélésekor, szándékok és a sértettség mindig értékelendő, illetve azon gyakran műszaki, vagy más zavaró jelenségek, melyek miatt ezek az ügyek panaszokat, jogsérelmeket, vitatott helyzeteket okoznak.

 

Ismeretes a több pénzt elérni akaró eladói jognyilatkozatok megtagadása , különösen értékes ingatlanok ügyleteinél. (tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozat stb.)

 

Fentiekből egyenesen kiolvasható, hogy a joggal való visszaélés egyre erősebben jelen van különböző jogviták háttereként, azonban a bírósági gyakorlat az új Ptk, vonatkozásában kiforratlan, kivétel ez alól a munkajogi viták, munkaügyi perek világa.

 

 

Szakmai feladatnak tekintjük, hogy ilyen ügyek miatt ne kerüljön feleslegesen magyar ember a bíróságra! (Valódi szándékok és különböző szakterületi kérdések feltárása, megválaszolása, a megállapodások létrehozása stb.)

 

Egész évben 2019 fogadják szakembereink per előtt, per alatt, per után!     Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-17h munkanapokon)

Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása