HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

Téma az idő ára és a per 2019 év tapasztalatai az embereknek!

2019. január 17. 07:19 - ügyfél érdekvédelem

Téma 2019! Mennyi a per ára, mennyi az idő ára per alatt?!

 

Téma az embereknek, hogy hogyan kereshetik igazukat, ha sérelem, vagy kár érte életüket, személyüket?!

 

 

Minden magyar ember érdeklődéssel követi majd a sajtó nyilvánosságban, ha a téma a tavalyi év bírósági ügy adatai lesznek.

Számos panasz hangzott el tavaly az emberek oldaláról, hogy a per beadása, kereset beadása sok idő és sok bírósági visszautasítás mellett volt lehetséges.

Az emberek számára ez a jogaik gyakorlásának egy fokozott nehézségét jelentette......................................Per 2019 könnyebb az emberek számára akadályaiban!

 

Érzékelte ezt az OBH, érzékelték az ügyfelek érdekvédelmi szervezetei, érzékelték az ügyfelek és ügyvédi irodák egyaránt.

 

 

Per 2019! Az idő és per 2019 év elején biztosabban, gyorsabban halad!   Jobb feltételekkel adhatja be keresetét a magyar ember!

 

Ma a per téma 2019 évben jó híreket hozott az ügyfeleknek, a per beadása kényszerű gondjaival foglalkozó embereknek.

Folyamatosan tűzik ki a bíróságok a perfelvételi tárgyalásokat, ahol a bíró és ügyfél a kommunikáció mentén ismerheti meg egymást.

Számos élethelyzet - peres kommunikáció nélkül - bizonyítás hiányos a papírokon fellelhető bizonyítékok körében. (Vagyonmegosztás, szülői jogok vitái stb.)

Elterjedőben van az ú.n. felezős díj alkalmazása a peres ügyekben ott, ahol ügyvéd megbízása is történik.

(Megosztja a kockázatot fele részben az ügyfél és ügyvéd, mivel részben folyamatos óradíj szerinti elszámolás, részben részleges utólagos sikerdíj 5-10% mértékkel kerülhet megbízásban megállapodásra)

Ma egy per valós kiadása - illetékek nélkül cca. 200.000Ft -300.000Ft/ negyedév körül alakul a megkérdezett ügyfelek állításai szerint.

 

Hasonlóan kedvező az embereknek, hogy  a 2019 év elején, hogy a magyar bírósági per után elindult, majd tavaly 2018-ban egyezséggel záruló strasbourgi ügyekben (ECHR) megérkeztek már az első átutalásos kifizetések az ügyek jogsértettjeihez!

 

 

Jogtudatosság erőssége, az E+ szolgáltatásunk a jogkövetés elősegítése alapja!  Napi szolgáltatás a magyar embereknek!

 

 

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu


Sokan halasztották saját családi ügyük intézését új év első hónapjára, február elejére
 az ünnepek előtti időszakra!

 

Ügyfélfogadásunkat a Londonból, Németországból, Svédországból hazatérő magyar emberek időrendjéhez, napi gyakorlatához igazítottuk Budapest belvárosában!

 

Adja tovább információinkat és elérhetőségünket!

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása