HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

Az idő a téma - Hasznos a tudás az embereknek per előtt!

2019. április 12. 14:46 - ügyfél érdekvédelem

Per előtt van idő a per rövidítésére!

 

Ma a per előtt, de főleg az első tárgyalás előtt az ember sokat tehet a per rövidítésért!

 

Egyformán a bíróságok, az állam, illetve az ügyfél érdeke a per ésszerű időn belüli lezárása! (4-5 év a peres ügy belső összetettségétől függően nem kiugró idő.)

Ma a per előtt egy tájékozott ember, sok kérdést megválaszolhat magának, s akár a kereset beadása is elkerülhető, mert a válaszok a megállapodáshoz vezetnek el.

 

Sok a bíróságokon a beadott kereseti kérelem, ám azok valódi tartalmának kérdései és előre megválaszolható szakkérdések válaszai ritkán találhatóak meg bennük!

A per előtt, jó peres válságkommunikáció, a per időbeni rövidítése hasznos tudás az embereknek, mivel a pereskedésben az idő pénz!

Bírósági perben a költségmentesség elbírálása következetes, mondhatjuk, hogy szigorú. 

A peres felek azonnal jelzik a bírósági tárgyalások közben, ha a másik fél jövedelme több, mint a költségmentesség megkérésekor. (Újbóli igazolások beszerzése munka mellett szinte időrabló stb.)

 

Per előtt az ügyfél jó döntése - a per rövidülését elősegítő feladatok elvégzése!

 

Gyakori tapasztalat, hogy per elindítása megfogalmazása és az első bírósági tárgyalás között 8-12 hónap telik el, amely komoly érték lehet az emberek számára!

Egy telekhatár vitánál, épület feltüntetés ügynél ezalatt az idő alatt szakembereink elvégezhetik a földmérési feladatokat, de kiderülhet milyen források állnak rendelkezésre fedezetként egy megállapodáshoz.

 

Vitatott aláírás, szerződés körüli vita miatt indított per közben az írásazonosítás szakmai munkájával kollégáink támpontot adhatnak, elkerülve a későbbi ügyfél pervesztést!

 

Az idő pénz a családi ügyekben! Jelentkezzen családi ügy problémájával, ha ingatlanról van szó!

 

Gazdasági – műszaki – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők –  Pénzügyi szakemberek – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – Építési költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei

 

Régi ház építési kár jogvitái, mások által okozott falrepedések, tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk!              Hívja 06/302-164-102! (munkaidőben 10h-18h)
 
 
 

komment
süti beállítások módosítása