HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

A hely az embereknek, ha a téma az idő ára, vagy a permegelőzés, per elkerülése ADR útjai!

2019. június 03. 12:28 - ügyfél érdekvédelem

Fontos hely az embereknek? Ügyfélfogadás és supervisor közérthető információkkal!

 

A vita, a per nem igazán jó business első megközelítésben.  Embereknek fontos hely irodánk, ahol a szakemberek több szakma metszeteként tekintenek a válságos helyzetre, a bajra!

(Minden vita, minden per interaktív. A résztvevőkön is múlik az idő és az ár. Országos illetékesség a permegelőzésben.)

 

A trend itt, hogy az ügyfél is ember – a csapatmunka több szakma segítségével foglalkozik az emberek per előtti gondjaival, a gyakorlati tapasztalatok alapján az ügy költség és ár vetületeivel.

 

Fontos team az embereknek szinte jó ismerős, ügyfélbarát módon fogalmaz meg válság kommunikációjáról, vagy költségek becsléséről információkat!

Egy hely az iroda a probléma után, a vita előtt, per előtti start napjaira!    A per előtt a középpontban az emberek, középpontban az ügyfél team munka igazi segítség az embereknek későbbi döntéseik előtt!

 

Embereknek jó hely, fontos hely ma az ügyfélfogadás irodánkban, mert a szakmaközi supervisor(TFKKE) segítségével a kommunikáció, több szakma meglátásai és munkája közérthetően, kedvező áron elérhetővé válik!

 

A megszerzett élmény, információk, ár előretekintés – üzlet az embereknek egy per előtt, bármilyen vita előtt!   A trend nálunk – több szakma, egyszerűen az embereknek, éppen az emberekért!

 

 

Számít az ár és az idő minden ügy előtt!        Irodánk nyitva az embereknek, előzetes bejelentkezéssel!

 

Hívja 06/302-164-102! (munkaidőben 9h-17h)     Jelezze időpont igényét:ugyfelek@index.hu


Közvetlen információ és team munka, biztos hely a magyar állampolgároknak
, hogy a per indítása elkerülése,  a per elhúzódás elkerülése az embereken is múlik.

 

 

komment
süti beállítások módosítása