HELY - PER MA - TÉMA

Információk érdekvédelem és több szakterület részéről embereknek, ügyfeleknek és a hely, ahol téma ma az ügyfél trend, ügyfél utak! Mai szolgáltatás és szakemberek! Ügyfélközpontú információ, segítőkész szolgáltatás az embereknek - válságkommunikáció

Emberek perben, emberek a bíróságon - ügyfél lehetősége a téma!

2019. január 18. 07:09 - ügyfél érdekvédelem

Lehetőségek embereknek - emberek a bíróságon, ügyfél bíróság előtt!

 

Emberek a bíróságon gyorsan felismerik - jó lehetőség az embereknek az ügyfélbarát szolgáltatás irodánk munkájában!

 

 

Ügyfél a bíróságon, emberek a bíróságon mindig válsághelyzetben jutnak oda, életükben az idő nem erre a célra van.    Nincs fontosabb az emberi válság közben, mint a kommunikáció és annak kidolgozása...

Nincs család, aki ne találkozott volna a túlzó és váratlan követelés ügyeivel, vagy éppen az ingatlan súlyos gondjaival!

 

Sokan igénylik az önálló részvételüket a perben, a per vége előtt a felmerült sérelmeik okán számosan mérlegelik az önálló ECHR beadvány előkészítését Strasbourgba.

Nálunk, munkánk során az ügyfél a bíróságon élethelyzet tapasztalatait az ügyfélbarát szemlélet mellett biztosítjuk a megbízóink, magyar emberek számára.

 

Egy fontos és kiemelkedő érv az embereknek, ha bíróság előtt kell megjelenniük: Tiszteletet érdemel az önálló pereskedés, de ne legyen magyar ember magányos farkas a bíróságon!  Ügyfélbarát szemlélet - több szakterület irodánknál!

 

 

Per közben emberek, per vége után strasbourgi kérelem gondolata az embereknél!

 

 

Szakmai céljaink közösek és találkoznak a bíróságok változásával, a bírósági ügyféltájékoztatás változásaival!

A joghoz való hozzáférés támogatása azonban nem a formális megoldásokon múlik pusztán.

Ismerjük az emberek gondjait, amikor a pénztárca szűk és a bírósági pereskedés fontossága ellenére szinte elérhetetlen a jogsérelmet elszenvedett vidéki embereknek, fővárosi embereknek.

 

2019 új év, ahol az információk már bővebben állnak rendelkezésre a tavalyi év peres tapasztalatairól. Perrendtartás ma és az emberek!

Információk az embereknek ma elsődlegesek, mert az emberek élete Magyarországon túlszabályozott napi környezetben alig tudja elkerülni a vita, a életválság eseményeit!

 

A magyar ember vagyona elsőrendűen a lakás, a ház, az ingatlan.  A per idő és ár viszonya fontos a perben az embereknek ma!

Egy örökség, egy elrontott közös tulajdon megszüntetése akár egy emberi élet 1/10-ét is elfoglalhatja!

Szolgáltatások embereknek ma, a per előtt, per alatt a hatékony megoldások eszköztárát kínálják irodánknál! Strasbourgi per beadása ne legyen automatikus!

 

 

Ha az idő múlik, a per drága és lassan lesz vége!

 

 

Hosszú évtized pereskedéssel elveheti a egyetemista éveket, de szétzilálhat családokat, üzleti kapcsolatokat.

Van tehát bőven kár, ha ráadásul az emberi jogok is sérülnek egy eljárás során.

 

2018 év gyakorlati tapasztalatai megerősítik, hogy a strasbourgi egyezségek kifizetései akár 6 hónapot is várakoznak ma Magyarországon. Több ezer euro sorsa esetenként, így nehezebben tervezhető az embereknek.(Betegségek, kárenyhítés stb.)

 

Ha komolyan gondolkodik ügye Strasbourgba való beadásán – itt is kérhet időpontot szakembereinktől!

Hívja 06-302-164-102! (munkaidőben 9h-17h)

Közvetlen információ a magyar állampolgároknak
, hogy a magyar kormány képviselői nem minden megajánlott (ECHR ajánlás) egyezséget fogadnak el.

 

Ügyfélbarát lehetőség az embereknek, amit kínálunk!   Jelentkezzen időben önálló pere közben, mert az emberi problémák száma tömeges ma! 

 

 

komment
süti beállítások módosítása